Services – Apotheek Beukelsdijk – Rotterdam

Apotheek Beukelsdijk

U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Via de website kunt u bovendien vragen stellen en uw pil, diabetesmaterialen of herhaalrecepten bestellen.

Track & Trace

Als u een bericht wilt ontvangen wanneer uw medicatie klaar ligt, geef dan uw mobiele telefoonnummer en e-mail adres door bij de apotheek.

Inloopspreekuur

Voor het inloopspreekuur van de apothekers kunt u terecht op maandag van 09:00 tot 10:00 uur. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met één van onze apothekers.

Services

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.

Registreer op onze website om gebruik te maken van onze online services.

Inschrijven/ Wijziging doorgeven

Op de welkomstpagina of onderaan deze pagina vindt u de knop om u in te schrijven bij ons of om wijzigingen door te geven bij ons. dit kan natuurlijk ook telefonisch of aan de balie.

Pil-service

Bij ons kunt u via de website uw anti-conceptie pil aanvragen, op de welkomstpagina of onderaan deze pagina vindt u de knop naar deze service.

Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons.

Herhaal-service

Wist u dat u zich bij ons kunt aanmelden voor de herhaal service? Wij vragen dan maandelijks of drie-maandelijks recepten voor chronische medicatie voor u aan bij uw huisarts, en sturen u een bericht als deze klaar staan. Om u aan te melden welkomstpagina of onderaan deze pagina u naar de welkomstpagina, hier bevindt zich de knop.

Diabetes- service

Via onze diabetes-service kunt u naalden en insuline bestennen bij ons.
Wij hebben echter niet met elke verzekeraar een contract, dus u zult eerst op de website van de verzekeraar moeten kijken of wij een contract hebben met uw verzekeraar.